Word lid van Rotary                                                        

 HOE ONS LIDMAATSCHAP WERKT:

Het lidmaatschap van een Rotaryclub is alleen op uitnodiging. We willen er zeker van zijn dat je lid wordt van een club die het beste past bij je passie en perspectief. We kunnen u in contact brengen met een club die voor u geschikt is en maken het u gemakkelijk om direct betrokken te raken en op weg te gaan naar het lidmaatschap.

-          U geeft blijk van belangstelling

Laat ons een beetje weten over jezelf en wat je zoekt in een club. We vinden de lokale clubs in uw buurt en laten ze weten dat u geïnteresseerd bent.

-          Rotary overeenkomsten met een club

Op basis van uw voorkeuren en interesses zullen de Rotary leiders in uw gemeenschap u voorkeuren en overeenkomsten bekijken met de lokale club die het beste bij u past.

-          Een lokale club neemt contact met u op

Een Rotary clublid zal contact met u opnemen via e-mail of telefoon om uw interesse in Rotary te bespreken. U wordt uitgenodigd om de club beter te leren kennen door het bijwonen van een clubvergadering, een sociaal evenement of zelfs om als vrijwilliger deel te nemen aan een serviceproject.

-          De club nodigt u uit om deel te nemen aan

Nu jij en een lokale club wat tijd met elkaar hebben doorgebracht en hebben vastgesteld dat je goed bij elkaar past, word je uitgenodigd om mee te doen. Elke club heeft zijn eigen manieren om nieuwe leden te verwelkomen; ze mogen een ceremonie voor u houden.

-          Je bent lid!

Geniet van uw betrokkenheid bij uw nieuwe club als Rotary-lid. Word lid van een commissie. Leid een serviceproject. Organiseer een sociaal evenement. Leid en draag bij aan je nieuwe club.